J16: CB Santfeliuenc – Les Roquetes CB Balaguer

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

temp2013-2014 13 20131106 1529129606CB SANTFELIUENC 61 – CB BALAGUER  41

Clara i contundent derrota del primer equip femení del CB Balaguer. Després d’uns primers 25 minuts de màxima igualtat amb avantatges mínims pels 2 equips, i amb la sensació que solament millorant el % de tirs de 2 podíem obrir una escletxa al marcador (32 – 29), uns darrers minuts de partit fatídics ens van condemnar a una merescuda derrota. 11 triples encistellats pel Santfeliuenc, amb un encert exterior poc habitual a la categoria van ser una llosa molt gran per l’equip visitant, que va baixar els braços i no va poder lluitar ni tan sols per salvar l’average particular.

Vàrem fallar 16 tirs lliures i innumerables situacions interiors força clares, fruit de la desesperació de veure com no podíem frenar la seva efectivitat. Per altra banda, un excés de pèrdues de pilota va provocar situacions fàcils de cistella per l’equip local.

No va ser un bon partit per part nostra. Cal oblidar però aprendre dels errors. La bona noticia. El retorn a les pistes de l’Alicia i la Imma després de molts mesos d’absència.

Malgrat tot, després de dues derrotes consecutives, l’equip segueix segon classificat. Cal seguir avançant.

La propera setmana, difícil derbi contra el CB Cervera, equip en ratxa i molt perillós després del fitxatge de l’americana Vashny Moore.