temp2013-2014 6 20131106 1210871923

CB Torrefarrera 30

CB Balaguer’99 B 80

Crònica

Dissabte es va veure una versió tova de l’equip, molt més fluix que la setmana anterior, potser fins i tot relaxat. El partit amb un ritme baix, amb temp2013-2014 6 20131106 1210871923poca anotació, ja que als 5 minuts de joc el resultat era de 2-5, a partir d’aquí els nostres van pujar lleugerament el ritme com per començar a anotar amb certa facilitat. Al poc de començar el 2n quart l’entrenador local va ser expulsat per dues tècniques consecutives per protestar, força dubtoses, especialment la segona, que deixava al Torrefarrera en mans del 2n entrenador. Això va animar als seus jugadors una mica que van començar a practicar una defensa més agressiva, amb la que podien córrer més el contraatac i alhora carregaven molt bé el rebot en atac, fets que els hi permetien anar anotant i evitant que es tanqués el marcador.

Per part nostra, en atac teníem un bon dia amb encert exterior i una bona circulació de pilota, però ens vam mostrar lents i tous en defensa, especialment amb el rebot. Finalment, a falta de 5 minuts per acabar el partit es va tancar el marcador per diferència de 50 punts en el marcador.

La setmana que ve ens visita el Maristes, el dissabte a les 12:30 al Poliesportiu.