J5: CB Balaguer – CN Tàrrega

temp2013-2014 11 20131106 1130831253

temp2013-2014 11 20131106 1130831253CB Balaguer 85 – CN Tàrrega 57

Cinquè partit de la segona fase, contra un CN Tàrrega un bon equip.

A l’inici de partit el CN Tàrrega va plantejar una defensa zonal 2-3 que els locals van saber atacar i amb una bona circulació de pilota van aconseguir bons llançaments i amb aquests van ficar 4 triples que els van permetre allunyar-se en el marcador.

En el segon quart tot l’encert local els visitants van mantenir la seva defensa i els va permetre anotar amb alguna ràpida transició. Tot i mantenir l’encert en atac la defensa local va ser menys intensa i va concedir 25 punts en contra que van fer que la distància es reduís.

A la segona part amb l’atenció més posada en els jugadors importants del Tàrrega la defensa va millorar i l’equip va ser capaç de trencar el partit concedint només 18 punts en tota la segona part.

Segona part on els vermells han d’agafar sensacions i trobar-les en els propers partits durs que vindran. Proper partit diumenge a la tarda al camp del júnior A de Pardinyes.