J7: Natural Òptics CB Balaguer – BC Almenar

temp2013-2014 4 20131106 1389126342

temp2013-2014 4 20131106 1389126342Natural Òptics CB Balaguer 56- BC Almenar 37

En el partit corresponent a la jornada 7 de la segona fase s’ha pogut veure un Balaguer intens i amb bona actitud.

El partit no podia començar millor, després d’uns primers 5 minuts igualats, les locals han fet un parcial de 12-0 que feia arribar amb avantatja a la fi del primer període, el segon ha estat més complicat, per la defensa zonal plantejada pels visitants, però amb una bona sortida de pilota, una bona defensa i aprofitant els espais s’ha aconseguit arribar al descans 29-18.

El tercer i el quart període han estat idèntics, les visitants han tret la zona i un Balaguer decidit a emportar-se el partit no ha deixat que les visitants s’acostessin al marcador. Amb tot això, 56-37, una victòria que ha de donar confiança i mostrar-nos el camí a seguir de cara els pròxims partits.