J16: CB Sort – CB Balaguer

temp2013-2014 17 20131106 1235842150

C.B.SORT 88 –C.B.BALAGUER C 90

El partit mes difícil de la temporada es el que vam jugar aquest dissabte a Sort. Difícil ja de per si perquè nomes contàvem amb sis jugadors i despres perquè la veterania de l’equip local es mes gran que els altres rivals de grup. Els dos primers quarts van ser igualadissims  sense cap equip que es podes marxar en el marcador -1 en el primer per +1 en el segon els atacs primaven davant les defenses i al descans 47-48 a favor del Balaguer. Temíem que en la segon meitat hi hagués una baixada d’encert en atac però no va ser així i els dos equips anaven anotant amb facilitat, al acabar el tercer quart i començament del quart quart ens vam distanciar fins a +11 i semblava que no hauríem de patir però ens van remuntar i els últims minuts van ser agònics amb 88-89 vam tenir dos tirs lliures dels quals nomes em van anotar un i a la següent posició ells van voler forçar la prorroga però van senyalar una personal a falta de dos segons el primer tir lliure el van fallar i el segon van anar a errar-lo i poder agafar el rebot però nosaltres el vam capturar i vam guanyar el matx. Partit que ens servirà per gestionar finals ajustats i que vam superar amb nota moltes felicitats a tots els jugadors que estan suplint les baixes, cessions a altres sèniors i entrenadors que han de complir  amb el seu deure a gran alçada. FELICITATS A TOTS.