J22: CN Sabadell – CB Balaguer

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297C.N.SABADELL B 67- C.B.BALAGUER A 78

Desplaçament complicat pels nois de Balaguer que es jugaven seguir estant fora de play-out, i els de Sabadell quasi l’últim tren per sortir de la cua de la taula.

Primera part de moltíssimes imprecisions, sobretot en defensa per part dels balaguerins, que defensaven molt tous i sense esforç. Amb un partit poc vistós i molt travat, els visitants van aconseguir arribar al descans amb un punt al seu favor ( 36 a 37 ). En aquesta part, els de Sabadell tampoc van jugar una bona part, però la diferència entre els equips era notable, encara que els de Balaguer no la traduïen en el marcador.

Al tercer quart, tot va transcórrer com les dues primeres, poca defensa i bastant desencert general en atac, l’únic positiu era que els balaguerins seguien per davant en el marcador. Però no fou fins l’últim quart, que els nois de Balaguer van apretar per guanyar el partit i van sortir amb un parcial de 0 a 8, i van aconseguir que els sabadellencs no anotessin fins al minut 5 d’aquest període. D’aquí fins la fi els visitants van saber mantenir la renda i guanyar, tot i que el partit no fou gens fàcil fins a aquests darrers 5 minuts.