J10: Penya Fragatina – CB Balaguer

temp2013-2014 11 20131106 1130831253

temp2013-2014 11 20131106 1130831253Penya Fragatina 48- CB Balaguer 59

La jornada 10 porta una nova victòria al Júnior del club a domicili del segon classificat la penya fragatina.

El partit no va destacar per la brillantor en atac dels dos equips a diferència de l’anada, on el resultat va ser 83-80 a favor dels de Balaguer, tot i no ser un gran partit de cara a cistella cal destacar el caràcter de l’equip que va saber competir tot i les baixes i amb una rotació interior més curta.

Els primers compassos de partit els de Fraga van imposar un ritme lent en atac que es va encomanar als vermells i que no van saber canviar fins al segon quart on van intentar córrer una mica més i estar més consistents en defensa van saber tancar la seva zona i només van deixar anotar 6 punts.

A la represa els visitants es van treure la pressió de sobre i van començar a jugar el bàsquet que els agrada i van endurir la defensa aquesta tònica és va mantenir fins al final del partit i això els va permetre estirar la diferència fins un més 17 que amb un parcial de 7 a 1 en l’últim minut de partit va fer que es reduís fins els més 11 final.

Felicitats a l’equip per la setmana d’entrenaments que sempre té recompensa, a seguir amb la fam del primer dia de temporada.