J7: CB Balaguer – CN Tàrrega

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CB BALAGUER 98 A 90   –   CN TARREGA 39

Pressió per traure la “son”

Avui ens ha costat posar-nos al partit, no ha estat fins al segon període amb una mes que acceptable pressió que ens ha activat. Un cop mes la pressió realitzada sobre l’home amb pilota ens ha portat a gaudir d’una altra victòria clara.

L’inici del partit no feia preveure que al final el marcador fos tant ampli. Al minut 34 de partit els hem tancat el marcador.

Hem començat una mica adormits com si el partit ja estigues resol abans de jugar-lo, poca actitud defensiva que es traduïa amb cistelles fàcils per part del nois del Tàrrega, ni un temps mort demanat ens ha fet reaccionar amb tot el parcial del primer període ha estat de 15-16 pel Tàrrega.

El segon període parcial de 36-12, poca cosa cal dir el parcial es mes que clar, la pressió ens ha fet despertar d’aquí el comentari inicial.

Mitja part parcial de 51-28, be la cosa la teníem ben encarrilada, tant sols comentar l’obvi “queden 20 minuts”, la diferencia es clara però no valen relaxacions.

Tercer període parcial de 26-11, mes pressió mes diferencia al marcador, crec que aquesta practica ens pot servir per altres partits mes complicats.

Quart període parcial de 13-00 minut 4 es tanca el marcador.

Resumin partit plàcid, el Jacob Pullen del nostre equip, avui, Joan Boladeres ens ho ha fet fàcil.

Be, la setmana que ve ens visita el Sicoris, es en aquest partit on hem de demostrar la nostra millora i el nostre treball setmanal, confio que als que vingueu a gaudir del nostre esport el basquet os pugem fer “trempar” amb la nostra actuació dins del rectangle de joc, us hi esperem a tots/totes. L’hora, les 11 del mati, dia, dissabte 15 de març.