J7: CB Calaf – Natural Òptics CB Balaguer

temp2013-2014 8 20131106 2089792736

temp2013-2014 8 20131106 2089792736C. B. CALAF 42 – NATURAL OPTICS C. B. BALAGUER 51

Dissabte passat les infantils sumaven la seva quarta victòria a la segona fase del campionat territorial infantil femení, a Calaf.

Venint de dos derrotes encadenades en els últims partits i per la mínima diferència, l’equip va sortir al camp molt concentrat, sòlid en defensa i disciplinat en atac, tenint davant el segon millor equip del grup, que en cap moment ens va ficar les coses fàcils. Tota la primera part va estar força igualada, arribant al descans amb un avantatge inesperat de 6 punts.

Després de la mitja part les balaguerines van tenir algun molt mal període, semblava que degut a la relaxació, amb manca d’encert i massa errades, però les locals no ho van saber aprofitar i vam aconseguir conservar la diferència fins al final del partit, quan el marcador marcava 42 – 51.

Merescuda victòria i molt important per revifar els ànims de l’equip, la setmana que ve ja comença la segona volta, intentarem fer-ho encara millor que aquesta primera.