J7: CB Borges Groc – CB Balaguer

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

temp2013-2014 6 20131106 1210871923 CB Borges Groc B 8 – CB Balaguer’99 B 58

Després d’un partit fluix contra el Cervera, aquest cap de setmana el Balaguer s’enfrontava amb l’últim equip d’aquest grup, el Borges Groc.

Partit desigualat on el Balaguer va sortir disposat a guanyar el partit amb la màxima diferència de punts possible i, tot i que el primer quart va ser una mica lent i es trobava a faltar una miqueta d’intensitat, la diferència de punts va ser força gran (6-24). Al segon quart el Balaguer es va imposar als locals tant defensivament com ofensivament: recuperant pilotes, fent un joc ràpid i posant en pràctica el que es treballa als entrenaments. D’aquesta forma, a la mitja part el resultat del partit ja estava gairebé decidit (6-51). Així, a l’inici  del tercer quart es va tancar el marcador al minut 23 i d’aquesta manera el Balaguer es va agradar i va finalitzar el partit fent gala dels seus contraatacs i del seu tir de tres punts.

Partit de la setena jornada que deixa als nostres cadets amb quatre victòries i dues derrotes. Aquesta setmana ens toca descansar i serà en la següent quan ens enfrontarem al Mollerussa a casa seva, partit que de ben segur no serà gens fàcil.