J7: CB Bellpuig – CB Balaguer

CB Bellpuig – Pifarré 34 – 54 Gamma Farré CB Balaguer

Últim partit de la 1a volta de la 2a fase, així doncs ja hem completat ¾ de la temporada. Partit contra un rival a priori inferior segons la classificació però que havia perdut molts partits per pocs punts i que per tant sabíem que ens ficaria les coses difícils. Així va ser l’inici del partit, molt encert per part d’ells i molts dubtes per part nostre, així es ficaven 8-0 als cinc minuts i primers nervis pels nostres jugadors. L’equip va començar a buscar a atacar més a dins de la zona i no a prioritzar tant el llançament exterior, així l’equip es ficava al partit però era insuficient, 5 punts per sota al final del 1r quart. L’inici del 2n no va ser menys, a falta de 6 minuts per descans el marcador era de 18-8 pels de Bellpuig, i el Balaguer que no sabia com atacar les defenses alternants dels locals. Finalment va arribar la inspiració i l’encert des de la línea de tres punts, 4 triples fins a la mitja part i un parell de contraatacs van permetre capgirar el marcador amb un parcial de 1-18 a favor nostre.

A la represa l’equip va seguir millorant en atac, la pilota circulava amb facilitat i trobàvem bones opcions de llançament, mentre que en defensa ens imposàvem en el rebot per poder córrer i anotar a la contra. Els de casa continuaven alternant les defenses mirant d’aturar el bon atac visitant, però sense éxit. A l’últim quart hi va haver una mica de relaxació després de 15 minuts de molt bon joc, i això va estancar l’encert anotador. Tot i així victòria final per 20 punts de diferència, i l’equip acaba la volta empatat amb el Binéfar, proper rival, al segon lloc de la classificació.