J7: CB Balaguer – CEP Vallfogona

Bonet cars C. B. Balaguer 50 – 51 CEP Vallfogona Ferreteria Loype

El passat dissabte al matí, el cadet femení del C. B. Balaguer va caure derrotat a casa davant el líder del campionat territorial, el CEP Vallfogona, en un partit molt disputat fins l’últim moment.

L’inici del matx fou molt intens per les dues bandes, ben aviat es va poder observar les ganes de les jugadores i la rivalitat entre ambdós equips, que intercanviaven cistelles malgrat la gran actitud defensiva. D’aquesta forma, s’esperava un partit molt igualat i s’anava al descans amb el marcador ben obert, mínimament favorables a les locals, 28 – 27.

A la segona meitat, l’electrònic es mantenia força empatat en tot moment, els dos equips van començar a acusar el cúmul de faltes i hi va haver moments d’incertesa ofensiva provocada per la precipitació i les pilotes perdudes. En els últims minuts la defensa zonal plantejada per les visitants, va donar molts problemes a les nostres cadets, que malgrat acabar perdent d’un punt en un final a cara o creu, van ser capaces de competir fins a l’últim instant contra un gran equip.

Aquesta derrota ens demostra que quan fiquem ganes i concentració estem al nivell del qualsevol equip de la lliga. La setmana que ve rebem al Binéfar, partit de màxima dificultat enfront el segon classificat, objectiu: competir fins on puguem!