J5: CB Tremp – CB Balaguer

CB Tremp 55 – 50 CB Balaguer

Tercera derrota consecutiva del Balaguer a la segona fase de la Categoria cadet masculí de Lleida.

5ª jornada disputada a tremp que enfrontava a dos rivals directes en la classificació. El primer quart va ser un quart on els locals van sortir amb un nivell d’intensitat molt superior al del visitant, i així es va veure en el resultat (21-14). Al segon però, el visitant va pujar el nivell defensiu no permetent cistelles tan fàcils (12-15) i anant al descans a només 4 punts de diferència.

Després de la mitja part, la manca d’encert dels de la Noguera envers tirs solitaris es va veure penalitzada amb un 14-11.

Al darrer període, els balaguerins es van posar a només 3 punts tenint la cistella per empatar el partit a falta de 20 segons, però no van tenir sort. El final de partit va deixar una diferència de 5 punts pels locals, 55-50.