J7: CB Balaguer – Penya Fragatina

CB Balaguer 56 – 52 Penya Fragatina

Partit seriós dels cadets del CB Balaguer que tot i sortir a jugar per sota les seves possiblitats van saber estar a pista i pujar la intensitat quan va ser necessari.

La primera meitat va ser de domini fragatí, dominant al marcador en la major parts dels minuts i el Balaguer anant a remolc i lluitant no aconseguia passar al davant al marcador. Al descans s’arribaria amb un desaventatge de 7 punts, totalment salvable si la serietat de l’equip augmentava.

I així va ser, el Balaguer va realitzar uns últims 15 minuts molt bons que van aconseguir capgirar un desavantatge superior als deu punts. En un final igualat els locals van aprofitar la inèrcia de la remuntada i van aconseguir finalitzar el partit 4 punts per sobre, 56 – 52 i segona victòria de la segona fase. Ara a treballar dur per aconseguir la tercera!

DISCULPEU PER LA MANCA D’INFORMACIÓ, PERÒ L’ACTA NO ESTAVA BEN CALCADA I ERA IL·LEGIBLE.