J19: Sedis – Q2 Consultors CB Balaguer

Sedis EFAUSA B 53 – 54 Cudós Consultors CB Balaguer

Novena victòria de la temporada del sènior femení del CB Balaguer que milita al campionat de Catalunya de 1a categoria. Derbi de màxima igualtat. Sedis i Balaguer es trobaven empatats a la classificació a la zona perillosa que lluita per evitar el descens. Inici favorable a les noies de l’Alt Urgell que surten més endollades i guanyen el 1r parcial 13 a 10 controlant el ritme de partit. Al segon període veiem el millor Balaguer del partit, ràpid, alegre en seu joc i capgirant el marcador per anar al descans amb avantatge. Un parcial d’11 a 0 a favor del Sedis les posava per davant en el marcador i liderarien el partit fins al minut 39. A falta d’1 minut per acabar el partit el marcador reflectia un 53 a 48 per les locals. Una jugada de 2+1 i un triple combinat amb una excel·lent defensa capgirava el marcador i donava la victòria a les noies de La Noguera que continuen lluitant per la permanència a la categoria.

El proper rival és el líder de la categoria, el BF Viladecans, partit in les opcions son reduïdes per la qualitat enorme del rival malgrat intentarem donar la cara i ficar-los-hi les coses difícils.