J17: Bonet Cars CB Balaguer – BC Morabanc Andorra

Bonet Cars CB Balaguer 64 – 71 BC Morabanc Andorra

El partit enfrontava el CB Balaguer contra un dels millors equips de la categoria, el BC Andorra, després de perdre de 37 punts de diferència en la primera volta i de 19 a la Copa, les locals eren conscients que seria necessari fer un gran partit per poder competir i arribar al final amb opcions.

El partit va començar amb un ritme trepidant, intercanvi constant de cistelles amb un bàsquet ràpid i dinàmic agradable pels espectadors que es van apropar al pavelló, i així es demostrava al marcador, 24-24 al final del primer període. Al segon període el ritme va baixar, unes defenses més posades i el cansament acumulat feia que no es veiessin tants contraatacs, i les alternatives defensives plantejades pel BC Andorra travaven una mica el partit però el Balaguer no s’arronsava i arribaria al descans 40-35.

A la represa les locals van començar espectaculars, amb un parcial de 6-0 que les posava a 11 punts de l’Andorra, però aleshores la press de les visitants cauria com una llosa i capgiraria el partit, al final del 3r període 55-57 i tot obert. El partit va seguir sobre la seva línia, fins a falta de 3 minuts de partit, que amb un 62-61 van veure com un parcial de 0-10, amb tots els punts visitants des de la línia de tir lliure, matarien el partit.

Les claus del partit van ser la diferència de faltes xiulades 36-15 i els tirs lliures, més de la meitat dels punts de les visitants van ser des de la línia de 4,60.

S’ha de destacar la millora notable de l’equip, reduint les distàncies amb un equip que a principis de temporada semblava inassolible. Falten cinc jornades pel final de la fase regular, i s’ha de treballar al màxim si volem dir la nostra en la fase final.