J6: Restaurant Can Pere Camarasa – CB Esparreguera

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718Segona victòria consecutiva del CB Balaguer a la lliga de segona catalana femenina. Ens visitava el líder invicte fins al moment i el partit es presentava molt complexe per les noies balaguerines. L’inici de l’equip barceloní va ser fulgurant i al minut 5 lideraven el partit per 2 a 10, però l’equip local va reaccionar i ràpidament es va tornar a posar al partit per finalitzar el quart amb un igualat 14-15. L’Esparreguera es presentava a Balaguer amb una defensa zonal que va mantenir durant gairebé els 40 minuts de partit i això va dificultar el joc fluid de les noies de Balaguer. Malgrat això, l’equip anava treballant amb paciència i tot i cometre errors en les lectures de joc, mai va perdre la cara a l’encontre per arribar al descans i al final del tercer quart amb avantatge d’un punt a l’electrònic.

L’últim quart es presentava d’alló més emocionant ja que a més a més, vàrem fallar 6 tis lliures en els darrers minuts però sobretot el control del rebot i les bones defenses de final de partit ens van portar a la merescuda victòria. L’equip va agafant el ritme a la competició i progressa cada dia en el seu joc.

La propera setmama visitem la difícil pista del CB Lleida. Un derbi molt igualat.