J5: CB Balaguer – CB Tremp

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471CB BALAGUER 66       CB TREMP 56

El Tremp, líder invicte visitava el municipal el passat dissabte 27 d¡octubre. Els nois de Balaguer, després de la derrota davant del Sícoris, ncessitaven la victòria per retrobar-se amb les bones sensacions oferides fins al moment. Per tant, l’encontre és presentava d’alló més emocionat.

Després d’una primera de clar domini balaguerí 35-26 amb una defensa molt sòlida i ràpids contraatacs, el CB Tremp es va refugiar en una zona que va provocar molts problemes als locals i un parcial d’ 11 – 21 donava la volta al marcador. El darrer quart començava amb un triple del Tremp que donava avantatge de 4 punts 46 a 50 als dels Pallars, però un parcial de 20 a 6 va donar la victòria i el liderat del grup als nois de la Noguera, que en aquest darrer quart va atacar amb més criteri i més encert la zona plantejada per l’equip visitant. Un Tremp que va donar una molt bona imatge al municipal i es consolida com a candidat al tìtol de lliga.

La propera setmana ens visita el CN Tàrrega en un duel d’alló més igualat.