J5: Natural Òptics Balaguer – Maristes Montserrat

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167Disputat partit entre dos conjunts d’un nivell similar.

Els de Balaguer amb una notable millora, respecte dels partits anteriors, tot i la setmana nefasta d’entrenaments.

Comentar que entre els nois de Maristes, el jugador numero 10 amb 26 punts ha marcat les diferencies entre un equip i l’altre, jugador quasi impossible de parar per part dels jugadors locals, tot i que en alguna fase del partit li hem posat les coses difícils.

Amb tot,  el partit ha estat disputat, durant el primer quart el Balaguer ha estat l’amo i senyor del partit amb un joc d’atac molt conjuntat i amb una defensa mes que acceptable, parcial de 14-07 pel Balaguer, en canvi el segon període (aquí el jugador numero 10 ha despertat) ha estat tot el contrari les continues pèrdues de pilota del Balaguer han comportat fàcils contraatacs de l’equip visitant i al final el parcial ha estat de 11-22 pels de Maristes.

Mitja part amb un parcial de 25-29 pels visitants, però tot per decidir.

La segona part ha estat mes ajustada amb diferencies petites però s’anaven incrementant del costat visitant. El tercer període amb parcial de 14-17 pels Maristes i el quart període amb un parcial de 20-22 també per Maristes. Durant tota la segona part ha estat un intercanvi de cistelles amb mes atac que defensa per ambdues parts.

Resumint un altra jornada de basquet promoció, mes igualada que les anteriors, felicitar als guanyadors i encoratjar als perdedors a seguir millorant dia a dia.

El proper partit a casa contra Pardinyes, el diumenge 4 de novembre a les 9,30 hores al pavelló municipal.