J6: Natural Òptics CB Balaguer – CN Tàrrega

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471Molt bon partit el jugat el passat dissabte pels nois del CB Balaguer enfront el CN Tàrrega corresponent a la sisena jornada de la lliga provincial junior masculí. Espectacular sortida dels de la Noguera que en els 10 primers minuts van anotar 30 punts amb ràpids contraatacs i bones situacions de bloqueig directe. Al segon quart el Tàrrega que ja perdia per 11 punts ( 30-19) va intentar frenar els balaguerins mitjançant una defensa zonal que els locals van atacar amb molt encert exterior i bon criteri ofensiu.

Al descans 48-31 pel CB Balaguer. Tot i l’avantatge els locals mai es van refiar d’un bon rival i mica van anar eixamplant la diferència en l’electrònic fins assolir una màxima renda de 29 punts (82-53) al minuts 37 de partit. Els darrers minuts el Tàrrega va maquillar el marcador amb un parcial de 0-8 per finalitzar amb el 82 a 61 final.

L’equip de la Noguera, malgrat contar solament amb 8 jugadors i l’ajuda de 2 cadets, continua progressant en el seu joc dia a dia.