J6: Natural Òptics CB Balaguer – CB Pardinyes

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167Treballada victòria del Balaguer.

Matinal i emocionant jornada de basquet al pavelló municipal de Balaguer, entre dos equips d’un nivell similar. Un el Balaguer que venia de perdre totes les jornades del campionat i l’altre el Pardinyes amb dos victòries, una de les quals va ser contra nosaltres, derrota molt dolorosa (Pardinyes 82 Balaguer 52) en la primera jornada.

Partit disputat, molt disputat, menys el primer període on el Balaguer ha estat netament superior. Partit on la participació de tots, jugadors, públic i entrenadors ha estat determinant per aconseguir la primera victòria del Cadet Masculí de Balaguer. La nota negativa del partit la lesió del jugador numero 7 del Balaguer quant faltaven sis minuts per la fi del l’encontre, esperem la seva recuperació el mes aviat possible.

El primer període amb un parcial de 19-07 pel Balaguer, ha estat un passeig triomfal de l’equip de casa, la fluïdesa de la pilota amb atac i algun que d’altre contraatac han estat les claus del parcial tant favorable.

El segon període amb un parcial de 17-16 pel Balaguer, ha estat molt mes disputat, diguem que la fi de l’efecte sorpresa i la millor defensa de l’equip visitant han estat les causes del parcial tant ajustat.

Mitja part 36 Balaguer 23 Pardinyes, molts nervis i lo millor encara tenia que arribar, quedaven 20 minuts d’infart, però els primers 20 minuts ja no ens els treia ningú, hem gaudit i hem fet gaudir a la “parròquia” amb el nostre basquet.

Tercer període parcial de 15-21, el Pardinyes prem les dents i ens posava les coses molt difícils, unes quantes imprecisions en atac provocades per la força del Pardinyes i una mes tova defensa del Balaguer han estat els condicionants del parcial favorable al Pardinyes.

Quart període parcial de 21-25 pel Pardinyes, l’equip visitant es jugava el tot per tot amb molta força i encert, cosa que ha fet que s’enduguessin el parcial però no el partit.

Avui toca felicitar als nois del Balaguer per la seva victòria i a mes a mes, destacar la participació de TOTS els jugadors en la victòria.

La setmana que ve FESTA MAJOR i ens desplacem a la Seu d’Urgell, on esperem tornar a gaudir d’un altra matinal de bon basquet.