J7: CB Lleida “B” – Restaurant Can Pere Balaguer A

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718VICTÒRIA DE FE. Tercera victòria consecutiva del CB Balaguer a la lliga de segona catalana femenina. Derbi lleidatà de màxima igualtat decantat a la pròrroga del bàndol de la Noguera. Primer quart molt dolent de les balaguerines, amb molts nervis i males decisions. Malgrat el mal joc el parcial es soluciona 6-10 per les visitants. Al segon quart la tònica seguia igual. Molta igualtat en el marcador tot i que el partit resultava molt lent, amb moltes pèrdues de pilota i errades per part dels 2 equips. Al descans 25 a 25. A la represa, tot va canviar, els dos conjunts es van deixar els nervis al vestidor i es veure un bon partit de bàsquet a la segona part. El tercer quart amb molt bon joc per part del CB Balaguer que es va escapar de 9 punts amb un parcial de 10 a 19 basat en bones defenses, control de rebot i ràpids contraatacs. Màxima diferència pel Balaguer de +12 a l’inici del darrer quart i a partir d’aquí el partit va canviar totalment ja que les noies de Lleida van aconseguir un parcial de 26 a 17 que donava la volta al marcador degut a les errades de les noies de la Noguera i l’encert per part del CB Lleida. A falta de 20 segons pel final el marcador reflectia un 60 a 56 a favor de les locals però després d’un temps mort, la fe en la victòria i el gran treball d’equip de les de la Noguera fa forçar una pròrroga sobre la botzina que penms permetia gaudia 5 minuts més d’un gran espectacle.

A la pròrroga es va veure el millor Balaguer del partit. Jugant amb veterania i enduent-se el parcial per 6 a 13.

Felicitar a les jugadores pel seu gran treball.

La nota negaiva, la lesió de la jugador Imma Chico, que al tercer quart va patir una lesió al genoll. Esperem que et recuperis aviat! Ànims!!!