J6: CB Balaguer – CB Balàfia

C. B. BALAGUER 61 – C. B. BALAFIA 56

El passat dissabte al matí, el cadet femení del C. B. Balaguer va sumar la seva tercera victòria al campionat territorial, en un partit molt disputat fins l’últim moment.

L’inici del matx fou molt intens per les dues bandes, ben aviat es va poder observar les ganes de les jugadores i la rivalitat entre ambdós equips. La duresa defensiva portava, ja des dels primers minuts, als dos conjunts a la línia de tir lliure, fet que va propiciar un primer quart amb alta anotació (21 – 17). El següent, va ser dominat lleugerament per l’equip local, el qual mitjançant accions individuals aconseguia un avantatge de 10 punts a la mitja part (32 – 22).

A la segona meitat, el marcador es mantenia obert, el C. B. Balàfia no permetia augmentar la diferència fàcilment i les nostres cadets seguien lluitant perquè la victòria es quedés a casa. Un cúmul d’errades defensives i manca d’encert en atac provocat per la precipitació i els nervis, van permetre que les visitants empatessin el partit a l’últim període, donant lloc així, a un final d’infart que, afortunadament, es va decantar per les balaguerines amb un resultat final de 61 – 56.