J6: Cappont – CB Balaguer

CAPPONT   73 – 57   CB BALAGUER B

Desastrós.

Tant sols els primers set minuts (parcial 12-15), la resta per oblidar. Del minut set al minut deu, quatre cistelles de tres punts quasi consecutives (tres del mateix jugador) ens han deixat amb cara de pasta de moniato, lògicament la nostra defensa ha estat per “emmarcar-la”.

El primer període 25-17, tal com he comentat tant sols els primers minuts, desprès tot un miratge.

El segon període 16-13, nosaltres avui ni atac ni defensa, ni els canvis de defensa (zona/individual), avui res de res, amb tot marxem al vestidor tant sols amb un marcador de menys 11 (41-30).

A la represa igual, males defenses i en atac no hi havia manera d’encistellar, el parcial del tercer període ha estat el següent 14-13.

Període final parcial de 18-14, en aquest quart els tirs de tres punts ens han aguantat.

Vull pensar que un mal dia el te tothom, ara be o ens posem les piles en defensa o ens guanyarà fins i tot el “tato”.

Be, la setmana que be “doble”, dissabte contra Bellpuig a casa i diumenge contra Fraga a fora, aquest cap de setmana ens pot situa on de veritat volem ser, si amb els que lluiten per pujar o amb els que lluiten per baixar.