J7: CB Balaguer – Bàsquet Femení Cornellà

CB BALAGUER  61  –   BÀSQUET FEMENÍ CORNELLÀ  51

Sisena  victòria del sènior femení A al campionat de Catalunya de segona categoria. Partit molt disputat entre dos equips capdavanters amb estils de joc força similars.

Una bona sortida de les noies del Balaguer permetia acabar el primer període amb un esperançador 18-10. Una excel·lent defensa i ràpids contraatacs degut al control del rebot ens permetien afrontar el segon període amb certa tranquil·litat. El segon parcial també el vàrem guanyar per un ajustat 16 a 13 i arribar al descans amb una còmoda renda d’11 punts. La igualtat va ser la tònica de la segona part. Un BF Cornellà tancat amb una zona que alentia el joc de les noies de la Noguera i permetia a les visitants mantenir-se dins del partit… però l’equip va treballar amb paciència, i malgrat tenir un joc menys fluid va mantenir les diferències en l’electrònic per aconseguir una nova victòria

El proper rival, el CB Castellbisbal, una visita complicada que posarà a prova novament el nivell de les nostres jugadores