J5: CB Balaguer – Barça Santfeliuenc

CB BALAGUER  65     BARÇA SANTFELIUENC  41

Quarta  victòria del sènior femení A al campionat de Catalunya de segona categoria. Partit molt disputat entre dos equips amb estils de joc intensos però filosofies diferents. Per una banda, un CB Balaguer defensant individual, treballant línies de passada i intentant millorar els seus conceptes defensius i per una altra un Barça, protegit en una defensa zonal, molt activa ( això si), però esperant l’error en el llançament de les jugadores locals.

El partit era de domini local, però amb petites diferències en l’electrònic degut a la preocupant manca d’encert de les noies de la Noguera, però amb la sensació de controlar el partit i saber que en quan entressi el primer llançament la cosa seria molt més fàcil.

L’atac local era fluid i les posicions de tir prou còmodes, a més a més, el treball entre pivots era intel.ligent i decisiu per aconseguir l’equilibri atac-defensa.

Tot plegat,27 a 16 al descans. La sortida del 3r periode va venir marcada per una reacció visitant que es va col·locar a 4 punts (27 a 23)…però en aquest moment, les tiradores locals van aparèixer. Som un equip amb bones llançadores, però l’encert no ens està acompanyant. 5 triples consecutius en 4 minuts de joc van obrir una escletxa en el marcador que ens permetia afrontar l’últim període amb tranquil·litat i amb ganes d’ampliar la diferència davant un equip molt jove i talentós malgrat defensivament especulatiu.

El proper rival, l’invicte CB Cornellà. Partit de màxima dificultat davant l’únic equip que encara no coneix la derrota.