J4: CB Cervera Mobel Linea – CB Balaguer

C. B. CERVERA MOBEL LINEA 41 – C. B. BALAGUER 77

Segona victòria del C. B. Balaguer al campionat territorial del cadet femení, aquest cop dissabte al matí a la pista del C. B. Cervera, en un partit força irregular que va ajudar a recuperar-nos moralment després de la la derrota anterior.

El matx va tenir un inici lleugerament favorable a l’equip visitant, que des del minut 1 va mostrar les ganes d’emportar-se la victòria. Pel que fa a les noies de la Segarra, van sortir una mica desconcentrades en defensa, fet que va permetre que el Balaguer agafés un avantatge considerable ràpidament, mitjançant bones acccions individuals i molta convicció de cara a cistella. A mesura que avançava el partit, les nostres cadets augmentaven la solidesa en defensa aconseguint així un gran nombre de contraatacs que portaven al descans amb un resultat favorable de 22 – 47.

A la represa, l’equip local mostrava una petita reacció sense deixar que s’acabés de trencar el partit, però això va durar poc, les de La Noguera, en un joc molt més d’equip, eixamplaven el marcador de manera constant, per finalitzar el partit amb un clar avantatge, 41 – 77.

Victòria merescuda i necessària anímicament per l’equip, que dóna forces per entrenar encara millor i afrontar el proper partit en dues setmanes, que donarà lloc a l’inici de la segona volta.