J4: CB Balaguer – CB Cappont

CB Balaguer 75 – CB Cappont 59

Partit molt diferent al que es va jugar la setmana passada, en general amb major encert ofensiu. Va començar un primer quart amb força ritme per part dels dos equips; mentre els locals tenien força encert exterior i anotaven bé al contraatac, els visitants anaven sumant gràcies als tirs lliures i el rebot ofensiu. Tònica que va continuar al segon quart, on els de Cappont van sumar una mica més d’encert des del triple per deixar 10 minuts molt igualats, i que feien arribar al descans amb 40-34 al marcador.

A la tornada, igual que la setmana passada, un Balaguer amb una intensitat defensiva molt superior a la de la primera part ficava molts problemes als de Lleida per anotar. Així doncs els locals vam poder anotar cistelles còmodes a la contra un altre cop, que alhora ajudaven a anular la zona intermitent que plantejava el rival. A l’últim quart més del mateix, i el marcador indicava una diferència de 20 punts a falta d’1 minut per finalitzar, que els de Cappont van poder retallar gràcies al desencert local i la falta de tensió.