J4: Cal Xirricló CB Balaguer – CB Bellvís

Cal Xirricló C.B. Balaguer 44 – 20 Club Bàsquet Bellvís

Quart partit de la segona volta, contra el darrer equip de la classificació i primera victòria pel Mini Masculí Vermell.

El partit va començar amb gairebé tots els jugadors del Balaguer, fet que no encara no s’havia donat aquesta segona part de temporada. Els locals van anar ben igualats fins arribar al quart període, acabant-lo amb un 14-0 que feia arribar a la mitja part 24-11. Això va fer que els balaguerins comencessin la segona part molt motivats i amb ganes de seguir.

Van seguir aguantant el ritme del partit fins al setè quart, en què les forces ja fallaven i es va acabar perdent el vuitè quart per 2-5. Tot i això, es va acabar guanyant el partit per 44-20, resultat que serveix per seguir treballant.

Va ser un partit amb molta intensitat defensiva, molts contraatacs fàcils que al principi no entraven però quan ja estaven més posats al partit va anar millorant l’encert. L’actitud dels minis va ser molt bona i es va poder veure com l’esforç i la dedicació en els entrenaments dóna el seu fruit. Molt bon partit!