J20: UE Sant Cugat – Gamma Farré CB Balaguer

UE Sant Cugat 1 64–57 Gamma Farré CBBalaguer

Partit entre rivals directes en la part baixa de la taula.

El partit va començar molt intens. En el primer quart les defenses estaven molt actives i no deixaven anotar amb facilitat. La baixa anotació del quart ho reflexava i és que UESC el guanyava d’un punt (13-12). Al segon quart però, hi va haver una desconnexió dels visitants que els locals van saber aprofitar corrent i anotant amb facilitat. A la mitja part el marcador reflexava un 38-23. Al tercer quart, els dos equips van començar molt intensos i amb molt encert. Els locals però, van guanyar el quart de 2 punts començant l’últim 56-39. En l’últim periode, els balaguerins van sortir molt actius en defensa, recuperant pilotes i anotant cistelles al contratac i en estàtic. Els locals no van sàpiguer respondre i els de la Noguera es van posar a 5 punts a falta d’un minut i 20 segons. La taula però, no va concedir un temps mort clau al Balaguer que podria haver fet canviar les coses.

Resultat final 64-57.