J6: CB Borges Garrigues – CB Balaguer

CB BORGES GARRIGES 53 – 52 CB BALAGUER

Un altra derrota, avui a la prorroga i contra defensa zonal.

Partit de la nostra lliga que no hem sabut guanyar a la prorroga, minut 40, rellotge a cero, dos tirs lliures a favor, marcador 53-52, no hem estat encertats i no les hem ficat, per tant partit perdut, un altre dia serà a l’inrevés.

Hem començat bastant be, tots dos equips en defensa individual, tot i l’envergadura de l’equip del Borges els hem superat totalment al primer període, 08-18.

Segon quart, la cosa canvia ells defensen en zona i comencen els problemes, pèrdues no forçades de pilota, tothom a fer la gerra pel seu compte, en definitiva marcador al final del període 18-13.

Mitja part 26-31, pintava be, estàvem animats, comentem la jugada i tornem a veure si rematem la feina començada.

Tercer període ells en zona, nosaltres sembla que tenim menys problemes per atacar-la el parcial final 09-09.

Quart període ells igual en zona, nosaltres volem solucionar el partit ràpid i tenim pèrdues no forçades que ens costen cistelles fàcils dels de Borges, tot per arribar al final del partit amb el marcador empatat a 49-49.

Període extra, tal com he comentat aquest cop ens ha sortit creu, mala sort. No hem fet un gran partit ni molt menys però es podia haver guanyat. Tant sols felicitar als nois de Borges per la victòria.

Caldrà treballar l’atac contra aquestes zones que ens plantejent els equips contraris,

Amb treball i esforç la segona volta d’aquesta segona fase podem donar alguna sorpresa agradable al nostre públic incondicional.