J4: BONET CARS C. B. BALAGUER – MANIPULATS ESCRIBA BELLPUIG

BONET CARS C. B. BALAGUER 68 – MANIPULATS ESCRIBA BELLPUIG 28

Tercera victòria consecutiva del cadet femení del C. B. Balaguer al campionat territorial, aquesta vegada dissabte al matí al poliesportiu municipal contra el Bellpuig, en un partit molt complet.

L’equip de La Noguera va sortir al camp molt concentrat, amb una gran actitud en defensa que permetia des dels primers minuts aconseguir cistelles fàcils en contraatac i agafar un còmode avantatge al marcador al primer quart, 19 – 2. Les visitants van tenir una petita reacció que fou frenada per les balaguerines i ens deixava anar al descans amb el partit trencat, 39 – 13.

A la represa, la disminució de la solidesa defensiva i algunes errades en atac, així com els intents del Bellpuig per ficar-se al partit, van fer que el tercer període fos força igualat i es mantingués la diferència de la mitja part.

Finalment les ganes del Balaguer per aconseguir una victòria merescuda i acabar el matx amb bon sabor de boca, van fer que l’avantatge augmentés fins a 40 punts, acabant amb un 68 – 28.

Cal remarcar el gran treball per part de totes les jugadores, que probablement van oferir la seva millor versió com a equip desde l’inici d’aquesta temporada, enhorabona i a seguir!.