J14: CB ALMACELLES – CB BALAGUER B

ALMACELLES 68 – 82 CB BALAGUER B

Un altre cop victòria, progressem adequadament.

Avui també bona sintonia entre el joc interior i l’exterior, tot i la zona que ens ha plantejat el equip local durant tota la segona part del partit

Victòria sense zona (dos minuts al final del segon quart), d’aquí que progressem adequadament. Em tingut l’ajut dels companys Josep i Xema, gracies nois.

El primer període parcial de 17-22 pel Balaguer, molt encertats en atac i menys posats en defensa.

Segon període parcial de 21-23 Balaguer, una mica millor en defensa, al minut 8 el marcador estava 30-43, els dos minuts de la zona no ens han anat massa be.

Mitja part parcial de 38-45 favorable, tots tranquils es notava en l’ambient, podíem haver sentenciat el partit però no ho hem fet, quedaven vint minuts i l’incògnita del nostre físic era present.

Tercer període parcial de 17-16 Almacelles, la seva zona ens ha descol·locat tant en atac com en defensa, problemàtica que hem anat superant poc a poc.

Quart període parcial de 13-21 Balaguer, hem superat la seva zona rodant millor la pilota posant pilotes interiors i doblant-les quant ens feien el 2×1, amb encert des de l’exterior (4 triples) i defensant agressius (el joc interior de l’Almacelles es potent), robant pilotes i surtin rapit, amb un físic diria que fins i tot sorprenen, les rotacions es noten.

La setmana que ve contra la Seu, dissabte a les 16,30h, un equip jove i que corrent molt, esperem guanyar i seguir millorant.

Nota: l’àrbitre, correcte i molt amable, amb errors, com tothom.