J15: CB Balaguer B – La Seu d’Urgell

CB BALAGUER B 77 – 69 LA SEU D’URGELL

Victoria pírrica.

Som un equip que fiquem molt (el tercer millor equip d’atac 977 punts) però també rebem molt (el penúltim en defensa, 1.053 punts). Cal defensar mes, molt mes, d’acord, potser no ficarem tant, però guanyarem mes partits segur. Avui em tingut la companyia del Xema, un mes de l’equip.

Un altre cop victòria sense zona (tres minuts de 1-3-1 fatal, un colador).

Primer període parcial de 19-11 Balaguer, be, fent moltes coses i amb molt de criteri, bon primer quart del Balaguer.

Segon període parcial de 17-16 Balaguer, be, però la claredat del primer ens ha fet afluixar en defensa.

Mitja part parcial de 36-27 Balaguer, de moment be, queda l’altra meitat, la mes fotuda tot i que son vint minuts igual o mes, estem tranquils, la cosa va be.

Tercer període parcial de 13-23 La Seu d’Urgell, la zona “colador” i la poca actitud defensiva ens ha deixat el partit 49-50 al final del quart, ja no ens trobàvem tan tranquils.

Quart període parcial de 28-19 Balaguer, defenses negatives per ambdues parts, tan sols el millor encert del Balaguer ha fet decantar el marcador i la victòria s’ha quedat a casa.

La setmana que ve Tremp dissabte a les 19,45 hores a casa seva, un altra victòria estaria be, ho intentarem.