J3: CB Cervera – Cal Xirricló CB Balaguer

C.B. Cervera Mobel Linea 61 – 45 Cal Xirricló C.B. Balaguer

Tercer partit de la segona volta, contra un rival gairebé al mateix nivell que nosaltres.

El partit va començar amb molt ritme per part dels dos equips, pressionant a tot el camp i no donant cap pilota per perduda. Les coses sortien bé i el físic estava al nostre favor, vam poder anotar cistelles fàcils i fer algun que altre contraatac, gràcies a la defensa.

S’arribava al descans amb un resultat de 29-21, però l’alta intensitat de la primera part va fer que a partir de la mitja part haguéssim de dosificar-nos molt més per poder aguantar tot el partit. Vam sortir en el 5è quart adormits, moment en què els visitants van aprofitar per anar-se’n en el marcador, acabant el partit amb un 61-45.

El progrés d’aquest equip es reflexa en cada partit, l’actitud cada cop va a millor i els jugadors estan molt contents pel seu esforç. Seguim treballant fort!