J3: Natural Optics CB Balaguer – BC Morabanc Andorra B

Natural Optics CB Balaguer 51 – 52 BC Morabanc Andorra B

Partit irregular dels nostres amb un final d’infart. Tots dos equips arribàvem a la 3a jornada invictes, i el Balaguer va voler marcar terreny des del principi, sortint molt forts en atac i defensa, per ficar el 13-3 als 10 minuts. Però com sol ser de costum, ens vam començar a desinflar i la intensitat va baixar considerablement, donant ales als visitants i permetent que a la mitja part la diferència s’hagués reduït a només 2 punts (26-24).

Així doncs a la tornada, màxima igualtat dels dos equips, que se’ls notava nerviosos, sense que cap dels dos marxés del marcador amb claredat. Moltes errades en passades, molts rebots a un i altre costat.. per arribar als últims 5 minuts amb empat a 47 al marcador. Mateixa tònica: precipitacions, nervis, presses…i entrem a l’últim minut amb empat a 50. Primer l’Andorra va disposar de 4 tirs lliures per poder-se avançar i no en van poder anotar cap, per part nostra el Martí va disposar de dos tirs lliures, anotant el primer i fallant el segon. A l’última jugada, els visitants encara van disposar de dues oportunitats d’anotar, però el Balaguer es va fer amb el rebot a falta de 5 segons, i es va assegurar d’esgotar la possessió per emportar-se el partit.

Victòria per la mínima que es podria haver decantat cap a qualsevol costat, però on la sort ens ha afavorit. Ara toca esperar dues setmanes pel proper partit, on ens desplacem a Fraga.