J13: CB Balaguer – CEP Vallfogona

CB Balaguer 56 – 36 Rúbies – Abat CEP Vallfogona

Gran victòria en el derbi contra el Vallfogona, rival directe en la classificació.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips, tant era així que vam arribar al descans amb un ajustat 26 a 20. Però un gran tercer quart (20-5) va sentenciar el partit i va fer que estiguéssim més relaxades i el joc fos més fluït. Fruit d’aquesta relaxació vam perdre el darrer quart cosa que hem d’aprendre a corregir. Ens falta saber estar de manera constant durant els 40 minuts de partit.

Aprofito per donar la benvinguda a la Núria Ribera, que es torna a incorporar a l’equip i agrair a l’Anna Rosa, Selene, Maria i Aida la gran ajuda venint a entrenaments i partits. Gràcies a totes cinc, l’equip del que formeu part us necessita!