J23: UB Llefià A – Salud Automoció Balaguer A

UB Llefià A 66

Salud Automoció Balaguer A 57

Crònica

Desplaçament amb baixes dels balaguerins, on no van entrar en el partit, i que aquesta actitud va acabar passant factura. Primer quart amb molta intensitat per part dels jugadors del Balaguer, amb una forta defensa, arribant a la fi d’aquest amb un parcial de 8 a 16, amb tot de cara per la resta del partit.

Però en el segon quart, les coses van canviar radicalment, i un concentradíssim Llefià, va ficar molt en atac, i es va sortir en defensa, mentre que els nois de Balaguer, estaven bastant desconcentrats.

En el tercer quart, els locals van seguir a per totes i a falta de 4 minuts es van ficar a 18 punts, però l’orgull dels balaguerins va fer que aquests remuntessin fins a situar-se al minut 3 de l’últim quart, empatats a 51; però fins aquí va arribar la energia dels nois de Balaguer, que van veure com un millor Llefià s’enduia el partit, conscients que la victòria els hi suposava atansar-se una mica més a la salvació, quan al Balaguer, li hagués suposat quasi la salvació segura.