cervera

CB Cervera Mobel Línea 65cervera

Natural Òptics Balaguer 47

Crònica

De nou partit fluix dels nostres jugadors, on van tornar a aparèixer antics mals vicis de principi de temporada. El 1r quart, tot i el resultat de 10-2 feia indicar que podria ser un partit igualat, doncs el Balaguer tenia intensitat però només hi faltava una mica més d’encert. Però aquest intensitat va ser un miratge, els següents 15 minuts van ser de nou de passeig pels visitants, defenses amb la mirada, lluita pel rebot inexistent, nul·la comunicació entre els jugadors i el pitjor de tot: indiferència. Indiferència davant d’un rival que es menjaven la pilota cada segon de partit com si fos l’últim, realment envejable.

Passada la mitja part del partit, el Cervera va endarrerir la seva pressió, cosa que va facilitar als del Balaguer la sortida de pilota, i de pas retallar distàncies al marcador. A estones tornaven a semblar un equip fins i tot, lluitant alguna pilota (fins i tot algun jugador es va tirar al terra!) i defensant ja més a prop dels jugadors. Tot plegat per reduir una distància que sense dubte mereixia ser molt més gran, doncs els locals ho van merèixer així, i nosaltres no vam fer tants mèrits per arribar als casi 50 punts.