J10 (2F) CB CERVERA MOBEL LINEA – NATURAL OPTICS BALAGUER

RESULTAT

75-49

Agressivitat i actitud, la millor combinació per la victòria.

Primer que tot felicitar al Cervera per la victòria. Amb mes de 26 punts en contra al marcador no es pot dir gran cosa a favor dels nois del Balaguer, però tot i la diferencia crec honestament que no existeix aquesta diferencia entre un equip i l’altre, es mes diria que en conjunt i de forma individual som superiors. Però avui el Cervera ens ha demostrat que amb ganes, AGRESSIVITAT i ACTITUD es pot guanyar els partits.

Als primers 10 minuts ja s’ha vist que avui no era el nostre dia, una pressió ni bona ni dolenta per part del Cervera ens ha fet perdre els papers i la concentració (si es que n’hi havia), pressió treballada en els entrenaments on tothom sabia el paper que li tocava fer, però com he dit avui no era el nostre dia. Parcial de 21-10 i mig partit perdut.

Segon període parcial de 22-13 igual que l’anterior mes igualtat impossible, ells amb la seva pressió i nosaltres adormits, una copia total dels primers 10 minuts.

Mitja part parcial de 43-23 difícil però impossible, tots cap cots, avui quatre pujades de to marcant el terreny a cadascun i tornem a la pista.

Tercer període parcial de 12-16 un petit miratge res mes, com he dit avui no tocava.

Quart període parcial de 20-10, amb la tònica de tot el partit, una llàstima teníem ganes de guanyar desprès de l’últim partit a Calaf.

Be, res mes tant sols ens resta tornar a començar un altra setmana i preparar el proper partit. Espero i desitjo que ens posem les piles tots jugadors i entrenadors, aquesta parada ens te que anar força be a tots.

El proper partit es contra Pardinyes, en teoria fàcil, però cal jugar-lo. Serà dissabte a casa, el proper dia 6 d’abril, desprès de setmana santa.

Bona setmana santa a tothom compte amb la “mona” la xocolata amb moderació.