J22: CN Tàrrega Jr – Natural Òptics Balaguer Jr

CN Tàrrega Jr 58

Natural Òptics Balaguer Jr 37

Crònica

Bon partit el disputat el diumenge davant un altre rival directe, el C.N Tàrrega júnior.

Com sempre, i ja es de costum, gran inici de partit i un molt mal segon quart. El cansament físic fa que juguem precipitades i fem mala defensa i males decisions en atac i, ens acaba passant factura. Això es va reflectir en el marcador amb un parcial 22-7 a favor de les locals.

Afegir que ens va condicionar molt el fet de ser només 7 jugadores, ja que ràpidament ens vam carregar de faltes. Sembla ser que la intensitat amb la que juguem els partits enfront jugadores sènior és excessiva per jugar contra júniors…

La segona part va ser molt més intensa. Vam plantejar una defensa zonal que no havíem entrenat mai, però necessària. Increïblement, això va fer que ens fiquéssim dins del partit, encara que la remuntada no va ser impossible.

Aprofito per felicitar a l’equip. Gran treball aquesta setmana, i gran actitud la de diumenge al partit. Així és com hem de treballar!!!