J20: CB ALPICAT – CLÍNICA DENTAL BALAGUER B

C.B.ALPICAT 60

CLINICA DENTAL BALAGUER B 68

Crònica

Partit que enfrontava al segon i tercer classificat de la territorial lleidatana i que va estar a la alçada de les expectacions. El Balaguer buscava una revenja del partit de la primera volta on va perdre clarament després d’un mal partit. Voliem guanyar aquest matx per consolidar la segona plaça i estar mes a prop de l’objectiu de disputar la final a quatre.

Despres d’uns minuts de tanteig entre els dos equips l’Alpicat va aconseguir obrir una escletxa de sis punts al finalitzar el primer quart gràcies al gran encert en els tirs de 6,25 (cinc en aquest quart). Un canvi de defensa per part de l’equip visitant va fer que ells no ataquessin tant còmodes però el nostre atac no era prou fluid i així vam arribar al descans amb una desventatjade 13 punts. La mitja part ens arribava en bon moment per clarificar idees i sortir a per totes en el segon temps, tornant a la defensa en zona però ara si tancant el rebot, arribant a les cantonades i cobrint el “poste alt” l’equip local els hi costava molt atacar i en canvi a nosaltres amb la tranquil·litat que estàvem fent les coses bé darrera els atacs sortien dinàmics.

Així el parcial en aquest tercer quart el van guanyar els de Balaguer per 6-24, ara si, manant en el marcador els nois de la capital de la Noguera no van deixar que l’Alpicat es tornés a posar per davant i amb un parcial de 0-7 van trencar definitivament el marcador. Victoria importantíssima davant un gran equip que ens dona molta moral per encarar la recta final del campionat. Felicitar als meus jugadors pel partit i en particular donar-los les gràcies per que aquest any em fan fruir de la tasca d’entrenador.