J2: El Celler de l’Arnau – CN Tàrrega

EL CELLER DE L’ARNAU CBB 99  74 – 55 CN TARREGA

Primer partit com a locals i primera victòria. El partit des de l’inici va estar marcat pel ritme ofensiu dels de Balaguer on la circulació de pilota va fer que les defenses arribessin tard i es van poder penalitzar els desajustos.

Poc a poc les distàncies es van anar eixamplant i es va arribar amb un més 6 al marcador a favor dels locals.

A l’inici de la segona part un parcial de 11-4 va trencar el partit i els visitants ja no van poder tornar a posar-s’hi.

Cal millorar en la defensa de l’1×1. Proper partit a una de les pistes més complicades de la competició, al pavelló Juanjo Garra del CB SECÀ.