J3: Bonet Cars CB Balaguer – CB Tremp

Bonet Cars CB Balaguer 62 – 20 CB Tremp

Després de dues derrotes per part dels dos equips en les primeres jornades, era important sumar la primera victòria.

El partit ha començat amb un clar domini balaguerí, que sense treure el caràcter que les defineix han acabat el primer període 21-8. En el segon període les locals s’han relaxat i han oblidat que per guanyar s’ha de jugar amb ganes, un CB Tremp entregat aconseguia arribar a l’últim minut del període guanyant el parcial per un punt de diferència.

Després de 10 minuts per reflexionar, l’equip ha sortit amb les piles posades i ha sentenciat el match amb un clar 22-2 de parcial. L’últim període ha seguit la mateixa inèrcia, amb un joc més pausat que ens servia per treballar el nostre joc en camp d’atac s’ha arribat al final amb un clar 62-20.

Un partit irregular, que ha mostrat la nostra millor i pitjor cara, alhora que ens diu que si volem competir tots els partits haurem de donar un plus de defensa i ritme com en la jornada anterior. Valorar també la notable millora en tirs lliures, d’un 29% a un 55%. Cal seguir insistint-hi i un partit no vol dir res, però en aquest aspecte hem donat un pas endavant aquesta setmana.