J3: NB Olesa – CB Balaguer

NOU BÀSQUET OLESA 50 – 51 CB BALAGUER

Tercera derrota consecutiva del sènior femení A al campionat de Catalunya de primera categoria. Aquest cop, un rival directe en la part baixa de la classificació. Partit amb dos cares ben diferents. Inici de partit controlat per les jugadores de La Noguera, que al minut 17 de partit controlaven l’electrònic per un clar 15 a 24. A partir d’aquí un parcial de 9 a 0 en 3 minuts igualava el resultat al descans. A la represa, un Olesa amagat en zona durant 30 minuts alentia el ritme de partit i amb una defensa dura i ,molt permissiva pels àrbitres mantenia l’encontre igualat fins al final. Un gravíssim 1 de 9 en tirs lliures en els darrers 3 minuts de partit i una mala lectura de la darrera possessió per guanyar el partit ens impedia sumar la 1a victòria a la categoria.

El proper rival, el líder Sedis. Derbi desigual on intentarem donar la sorpresa.