J2: CBBellpuig Taronja – CBBalaguer

CB.Bellpuig taronja 62- CB.Balaguer 65

Partit corresponent a la nostra segona jornada ja que la primera vam descansar. Despres de la derrota del primer partit tornava a tocar jugar fora i contra un equip on haviem perdut al torneig de la noguera de pretemporada. Les noies de Balaguer van sortir molt concentrades i es van avançar 4-8 en els primers quatre minuts despres intercanvi de cistelles fins al 13-15 de la fi del primer quart. Dos parcials de 9-0 i de 10-0 al començament i al final del segon quart varen fer que anessim al descans amb un -12 totalment inmerescut. Mitjapart i a rectificar errors com el control del rebot seguir talls en defensa i acabar els contraatacs eren les claus per primer remontar i despres aconseguir la victória, les de la noguera van sortir a pista amb molta actitud i un parcial de 2-16 ens ficava dintre del partit, a partir d’aquí i fins al final màximes diferencies de dos punts a favor d’un o l’altre. Un 6/8 de tirs lliures uns bons atacs poques pérdues de pilota van ser les claus de la victória final. La primera!!!!!!

Enhorabona noies em fet un canvi radical del partit de fa una setmana.