J1: CBSerós – CBBalaguer

CB.Serós 48- CB.Balaguer 21

Partit corresponent a la nostra primera jornada ja que la primera vam descansar. Nous objectius i sobretot canviar el xip després de sis anys en la categoria senior masculí. Nova categoria per a quasi totes i després del partit de fases encara ens falta molta feina per fer, peró des de que vam començar el 29 d’agost estem aprenent a passos agegantats i cada vegada anirem mes endavant en tots els aspectes. Molt bon equip el que m’ha tocat aquest any amb deu jugadores que em fan disfrutar de cada entrenament i que a mitja temporada esveuran els resultats aconseguits ara per ara encara estem lluny pero degut a que quasi totes som de primer any itres jugadores infantils així que….a lo que es refereix al partit de dissabte el començament va ser molt esperançador peró un parcial 13-2 ens va fer minvar la moral durant la resta de partit i vam abaixar braços durant la resta de la primera meitat (una altra cosa a millorar) ja en la represa i sobretot en l’últim quart vam estar molt mes concentrades en defensa i en atac i les diferencies es van mantenir, en definitiva primera pedra de toc que ens fa agafar mes ganes de poder millorar aspectes del joc i que cada dia que passi ens fagi fer millors jugadores i millor equip ja que millors persones ja ho som. Endavant noies!!!