J3: Segrevest CBBalaguer – CBMollerussa

Segrevest CB Balaguer 50 – 40 CB Mollerussa

Tercera jornada de la lliga caracteritzada per un partit d’alts i baixos.

El primer quart ha estat entonat per un ritme baix i un gran desencert per part dels dos equips, acabant aquest amb un marcador de 10-9. En el segon quart hem sortit més entonats i més intensos per aconseguir fer un parcial i anar-nos al descans amb una diferència de 8 punts.

Semblava que després d’aquest bon segon quart, el Segrevest CB Balaguer sortiria intens per acabar d’arrodonir la feina però ha estat tot el contrari. Un mal quart tant a nivell defensiu com ofensiu que el CB Mollerussa ha sapigut aprofitar per acabar el tercer període 32-36.

Ara bé, el caràcter i el treball defensiu de l’últim quart ens ha permès deixar al rival en només 4 punts i poder fer bons atacs per capgirar el resultat i emportar-nos la victòria.

Segona victòria que demostra la idea que en aquesta lliga no ens podem relaxar ni un segon, cal treballar durant els 40 minuts per poder competir i lluitar per partit.