J18: CB Balaguer – CE Sant Nicolau

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297C.B.BALAGUER A 85 – C.E.SANT NICOLAU B 76

Els nois de Balaguer rebien al Sant Nicolau de Sabadell, quasi obligats a la victòria si volien seguir en la línia de sortir del play-out.

Tot el primer quart l’alternança en el marcador fou la tònica, amb continues cistelles a ambdues bandes, i un joc ràpid i vibrant per part dels dos equips.

En el segon fou quan els balaguerins defensaren amb molta més intensitat les primeres linies per sobre de 6’25, i van aconseguir marxar al descans amb un molt bon marcador de 43 a 34.

Tot i ser conscients del potencial de l’equip de Sabadell, que no donaria la derrota per feta tan aviat, els locals van saber aguantar a la tornada dels descans, la forta defensa dels visitants, i van poder contrarestar el seu encert des de la línia exterior, amb ràpids contratacs.

Tot i així, l’últim quart fou el més trepidant, ja que tot i la igualtat, a falta de menys d’1 minut i amb la victòria assegurada, 82 a 74, els nois de Balaguer volien superar l’average del partit d’anada (-8), i amb dos tirs fets de tres lliures, i 6 segons en el marcador, els de Sabadell asseguraven l’average final, però amb aquest temps al crono, els nois de Balaguer van ser capaços d’aconseguir una cistella més enllà de 6’25, d’en Ramon, que tancava el marcador en +9 pel Balaguer, i per tant l’average en cas d’empat.

Felicitats a tots per un partit molt lluitat i treballat.