J5: Natural Òptics CB Balaguer – Penya Fragatina

temp2013-2014 4 20131106 1389126342

temp2013-2014 4 20131106 1389126342Natural Òptics CB Balaguer 47-46 Penya Fragatina

El CBBalaguer afrontava contra el Fraga un partit importantíssim, que els havia de servir per sortir de la mala ratxa en que estaven immerses.

El partit començava bé per les de Balaguer, amb una defensa poc intensa però ordenada s’arribava a amb 15-12 al final del primer període, al segon les balaguerines s’han adormit, amb una defensa inexistent i un atac poruc i massa estàtic, i les de la franja es posava un a sobre. Aleshores després d’un temps mort que ha servit com a reacció s’ha aconseguit un 8-0 de parcial que permetia arribar al descans 27-20.

La segona part ha estat molt fluixa per part de les locals, intensitat baixíssima en defensa i en atac i poques ganes de guanyar, tot i això, gràcies a les baixes del Fraga, que venia només amb 7 jugadores s’ha arribat al final del partit amb opcions, i en un cara o creu aquest cop va tocar cara i el resultat final va ser 47-46.

Tot i la victòria el balanç no pot ser positiu de cap manera, hem estat 4 minuts al partit i 36 fora i aquest no és el camí a seguir.